Openbare activiteiten

Openbare activiteiten rond goed leven en sterven


Rond het boek van Sebo Ebbens: ‘
Op de golven van geboorte en dood. Goed leven en sterven in boeddhistisch perspectief’ en rond deze website: ‘Goed Leven en Sterven‘ worden verschillende bijeenkomsten en cursussen aangeboden. Op deze pagina zijn de openbare activiteiten te vinden.
Mocht U zelf een cursus willen organiseren in Uw omgeving, klik dan op aanbod voor de verschillende mogelijkheden die er worden aangeboden.  

Rotterdam, oriëntatie bijeenkomst, 19 oktober

In Rotterdam vindt er op zaterdag 19 oktober bij Djoj een oriëntatiedag plaats over het nieuwe boek van Sebo Ebbens. De dag kent dezelfde opzet als een eerdere dag op 21 september. Het is dus geen vervolgdag. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Het is mogelijk alleen de ochtend bij te wonen. Klik voor meer informatie over het programma en de kosten van die dag op: openbare studiedag 19 oktober. Het is mogelijk om op die dag het boek tegen gereduceerd tarief (E 20,-) te kopen.

Dordrecht, vijf studiedagen in het voorjaar

In het voorjaar van 2020 worden er vijf studiedagen georganiseerd waarin de belangrijkste theorie van het boek wordt besproken en belangrijke beoefeningen worden beoefend. De data zijn nog niet bekend. Wordt vervolgd