Openbare activiteiten

Openbare activiteiten rond goed leven en sterven


Rond het boek van Sebo Ebbens: ‘
Op de golven van geboorte en dood. Goed leven en sterven in boeddhistisch perspectief’ en rond deze website: ‘Goed Leven en Sterven‘ worden verschillende bijeenkomsten en cursussen aangeboden. Op deze pagina zijn de openbare activiteiten te vinden.
Mocht U zelf een cursus willen organiseren in Uw omgeving, klik dan op aanbod voor de verschillende mogelijkheden.  

Zutphen, twee oriëntatie avonden, 17 september en 1 oktober

In Zutphen vindt er op de dinsdagavonden 17 september en 1 oktober een inleiding plaats in leven en sterven naar aanleiding van het nieuwe boek van Sebo Ebbens. De avonden worden gehouden in Dat Bolwerck in Zutphen, Zaadmarkt 112. De avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen met een drankje om 21.45 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De kosten voor de twee avonden bedragen E 25,-. Klik voor meer informatie op twee open avonden in Zutphen op de website van Nalandabodhi Nederland. Binnenkort volgt meer informatie via de website van Dat Bolwerck. Het is mogelijk om op de eerste avond het boek tegen een gereduceerd tarief (E 20,-) te kopen.

Rotterdam, oriëntatie bijeenkomst, 21 september

In Rotterdam vindt er op zaterdag 21 september bij Djoj een oriëntatiedag plaats over het nieuwe boek van Sebo Ebbens. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Het is mogelijk alleen de ochtend bij te wonen. Klik voor meer informatie over het programma en de kosten van die dag op: openbare studiedag 21 september. Het is mogelijk om op die dag het boek tegen gereduceerd tarief (E 20,-) te kopen.

Rotterdam, oriëntatie bijeenkomst, 19 oktober

In Rotterdam vindt er op zaterdag 19 oktober bij Djoj een oriëntatiedag plaats over het nieuwe boek van Sebo Ebbens. De dag kent dezelfde opzet als de dag op 21 september. Het is dus geen vervolgdag. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Het is mogelijk alleen de ochtend bij te wonen. Klik voor meer informatie over het programma en de kosten van die dag op: openbare studiedag 19 oktober. Het is mogelijk om op die dag het boek tegen gereduceerd tarief (E 20,-) te kopen.