Open activiteiten

Open activiteiten rond goed leven en sterven

 

Rond het boek van Sebo Ebbens: ‘Op de golven van geboorte en dood. Goed leven en sterven in boeddhistisch perspectief’ en rond deze website: ‘Goed Leven en Sterven‘ worden verschillende bijeenkomsten en cursussen aangeboden. De hier genoemde activiteiten zijn die activiteiten die open staan voor iedereen.
Mocht U zelf een cursus willen organiseren in Uw omgeving, klik dan op aanbod om de verschillende mogelijkheden die er zijn en mail Uw wensen via contact

 

Dordrecht, vijf studiedagen in het komende voorjaar

In het voorjaar van 2020 worden er vijf studiedagen georganiseerd in Dordrecht. Tijdens die studiedagen (open voor iedereen) wordt de belangrijkste theorie van het boek besproken en worden de belangrijkste beoefeningen uit het boek samen beoefend. Het gaat om de data: zondag 26 januari, zondag 23 februari, zondag 29 maart, zaterdag 25 april, en zondag 31 mei (deze datum zal nog veranderen. Dat is de 1e pinksterdag). De bijeenkomsten vinden plaats in Azil, vlakbij het station in Dordrecht. De dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De dagen worden gegeven door de schrijver van het boek, Sebo Ebbens. De dagen gaan door als er tenminste 8 deelnemers zijn. Voor meer informatie over de cursus en de grote lijnen van het programma kun je klikken op uitnodiging open studiedagen in Dordrecht. In de uitnodiging kun je ook vinden waar de cursus plaats vindt en hoe je je daarvoor kunt opgeven. 

Rotterdam, zes studiedagen in het komende voorjaar

In het voorjaar van 2020 worden er zes open studiedagen georganiseerd in Rotterdam. Omdat er genoeg deelnemers zijn, gaan de dagen in elk geval door. Ook kun je je nog steeds opgeven.
Tijdens die studiedagen (open voor iedereen) worden de belangrijkste theorieën van het boek besproken en worden de belangrijke beoefeningen uit het boek samen beoefend. De data zijn: zondag 19 januari, zaterdag 22 februari, zondag 22 maart, zaterdag 18 april, zaterdag 23 mei, en zondag 21 juni. De dagen beginnen om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. De dagen worden gegeven door de schrijver van het boek, Sebo Ebbens. De plaats wordt binnenkort bekend gemaakt. Zie voor meer informatie de uitnodiging open dagen Rotterdam op deze website. Daar is ook te lezen wat het programma in grote lijnen inhoudt, wat de kosten zijn en hoe je je kunt opgeven.